måndag 15 mars 2010

Vit disktrasa


Jag måste faktiskt erkänna att jag var lite kluven med detta med virkad disktrasa men nu när jag fick testa hur det är att torka av spis, kylskåp och bordet så är jag mycket nöjd. Jag tyckte det var bekvämare än dem man köper i affären! Jag gjorde min disktrasa i bomull och lin i garnet "Bomull/lin från garnstudio" 53% bomull 47% lin. Jag har sett andra virkade disktrasor på olika bloggar och en del tycker det är bäst med 100% bomull och en del tycker det är bäst med 100% lin så jag var mitt i mellan och tog detta garnet som innehåll båda. Jag ska göra en i bomull och även en i lin med och jämnföra vilken jag tycker är bäst! Vilken tycker ni är bäst? varför?

4 kommentarer:

 1. Min favorit är 60% lin, 40% bomull. Lite riv i den men ändå följsam. Tycker kanske jag behöver tvätta dem oftare än wettexdukar men tvättmaskinen går ju ändå!

  SvaraRadera
 2. Gillar oxå när jag blandar ,för bomullsgarn har man nästan alltid hemma o över (billigare) sen står linet för hållbarheten för att det e starkare än linet o suger upp bra..sj kan jag inte sticka /virka med 100 5 lin för det blir för sladdrigt oxå ,så detta funkar för mej ...kom kycklingarna fram? Kram=)

  SvaraRadera
 3. vad bra att du blev nöjd..nä jag vet inte heller hur jag gör men det blir ganska bra för att vara nybörjare,haha..det e nästan beroendeframkallande fast det e cp att sticka nålen upp o ner i oändlighet,haha..o ljudet e oxå retligt men fint blir det haha..lägger till dej direkt.kram=)

  SvaraRadera
 4. Kul att du vill vara med och tävla! :D Lycka till!

  SvaraRadera